Werkplaats

Verderest doet meer dan alleen het doorverkopen van de artikelen die we aangeboden krijgen. Na een zorgvuldige selectie komen alleen de nog goed bruikbare artikelen in de winkel. En als iets niet goed genoeg is voor de winkel, wil dat nog niet zeggen dat we het meteen weg gooien.

Wij hebben grootse plannen voor het opzetten van een vernieuwde werkplaats. Het herinrichten en functioneel maken vergt tijd ervaring en niet te vergeten materialen, zonder spullen kunnen wij niet aan de slag.

 

werkplaats-1.png

drum.png

 
Meubelherstel

Tot nu toe was het herstellen en “pimpen” van meubels een belangrijk onderdeel van onze werkplaats, dit verdient daarom in de toekomst nog meer aandacht. Het is nu zelfs mogelijk om een gekochte kast, bed of stoel in een door u gewenste kleur te laten schilderen.

Stofferen

Wij zijn nu ook begonnen met het opnieuw bekleden van stoelen en fauteuiltjes. Om prijstechnische redenen doen we dit uiteraard alleen bij oude of antieke meubels of kwalitatief hoogwaardige producten.

Nieuwe creaties

In onze werkplaats zijn we nu ook begonnen met het maken van functionele dingen van afval, zoals etagieres van kop en schotels en lampen (kroonluchters) van wijnglazen en fietswielen. En natuurlijk onze bijzettafeltjes gemaakt van trommels.